pocetna
Facebook
Instagram
Linkedin
Logo fitems

Menu

Close Menu
Fitems Novi Sad
Fitems

FITEMS

FITEMS je zastupnik JUSTFIT opreme za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, Slovačku, Republiku Češku i Bugarsku, najnovije tehnologije za EMS treninge. . Naš tim postoji tri godine i u tom periodu radili smo sa kompletnom opremom u vezi sa EMS načinom vežbanja i odlučili smo da se vežemo za najkvalitetniju na tržištu, brend JUSTFIT koji trenutno ima najveći rast u svetu po broju prodatih uređaja.

FITEMS tim čini grupa mladih, ambicioznih i kreativnih profesionalaca koji se bave sportom godinama i čije su znanje i iskustvo orijentisani na samo jedan cilj, a to je potpuna posvećenost klijentu kroz spektar usluga koje nudimo. Želimo da budemo najbolji u svom poslu i da naše delovanje bude primer dobrog poslovanja.

Misija kojoj smo posvećeni je da Vaš svet sporta poboljšamo inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu a koje su istinski korisne i praktične. Pružamo pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije u svetu fitnesa, jer približavanjem novih tehnologija u sportu svim staležima, potpomažemo izgradnju novog modernijeg društva. Naša vizija je da težimo ka unapređenju u delatnosti sporta i EMS-a, kao i preuzimanju liderske pozicije na ovom području.

Naše glavne osobine jesu kvalitet proizvoda i usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

JustFit je nešto što morate videti i probati. JustFit je način zivota, a FITEMS tim je tim koji će Vam pomoći da EMS treninge uvrstite u svoje usluge i pokrenete fantastičan biznis.

BESPLATNO TESTIRANJE

Ukoliko ste zainteresovani da unapredite vaše poslovanje ili započnete sopstveni biznis, preporučujemo Vam da dođete i isprobate JUSTFIT opremu, kako bi ste se uverili kolika je prednost u odnosu na druge slične proizvode.

Kontakt
© All rights reserved 2017 FITEMS
Dizajn Studio Digital , Novi Sad